Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Europa League, Top 2000 Quiz en meer

Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Europa League, Top 2000 Quiz en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 november

Kijktip :

Na de overwinning van Ajax hopen ook de andere Nederlandse clubs een goed resultaat te halen in Europees verband. Kunnen Feyenoord en PSV een mindere periode definitief achter zich laten? Verder onder meer de Top 2000 Quiz. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Rangers (Europa League)

RTL 7
RTL 7
18:55 uur

Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Rangers in de Europa League. Het is de vijfde speelronde in de groepsfase. Feyenoord heeft net als FC Porto vier punten. Koplopers Young Boys en Rangers hebben er zeven. De eerste wedstrijd tegen Rangers eindigde in een 1-0 overwinning van de Schotten.


Top 2000 Quiz 2019

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanaf zondag 1 december kan er weer gestemd worden voor de Top 2000, en als voorproefje spelen Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis vanavond weer de Top 2000 Quiz. De teams van dit jaar zijn Henry van Loon/Stefan Stasse, Tim Hofman/Anniko van Santen en Joël Broekaert/Jacqueline Govaert. Ze worden getest op hun muziekkennis en spelen om de eeuwige roem én een platenspeler. De Top 2000 is van 25 december tot en met 31 december te horen op NPO Radio 2.


Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Veronica
Veronica
20:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. S.W.A.T. gaat over politieluitenant Daniel 'Hondo' Harrelson. Hij maakt deel uit van de eenheid Special Weapons and Tactics. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgt het team te maken met een aanslagpleger, die met bomaanslagen toeslaat in Los Angeles.


Live: Sporting - PSV (Europa League)

RTL 7
RTL 7
21:00 uur

Tussen 18:00 en 18:50 uur is er een voorbeschouwing op deze Europa League-avond, waarin ook uitgebreid aandacht voor de wedstrijd van PSV is. PSV heeft tegen LASK de koppositie gespeeld en staat nu zelfs op de rand van uitschakeling. Winnen in Lissabon is waarschijnlijk de enige optie om nog kans te houden op de knock-outfase. De wedstrijd Sporting - PSV kan dus cruciaal zijn.


Nieuw: De Kolping: een volkswijk in renovatie

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

De komende zes donderdagen is in de documentaireserie De Kolping: een volkswijk in renovatie te zien hoe de bewoners van de wijk in Nijmegen de anderhalf jaar waarin hun buurt op de schop ging beleefden. De Kolping had de reputatie van een probleemwijk waar je maar beter niet kon komen. Zelfs de politie durfde er bij conflicten soms niet eens in, vertelt iemand van woningcorporatie Talis in de documentaireserie. Gaat dat veranderen na de rigoureuze aanpak van de wijk?


Nieuw: Tygo in de psychiatrie

NPO 3
NPO 3
21:30 uur

In het nieuwe programma Tygo in de psychatrie onderzoekt Tygo Gernandt hoe psychische labels worden opgeplakt en vraagt hij zich af of dit de juiste manier is. Hij duikt de komende vier afleveringen in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie. Tygo begint zijn zoektocht door met hulp van psychiater Jan van Os te achterhalen hoe iemand een label krijgt. Gaan we ervan uit en kunnen we ervan uitgaan dat een diagnose altijd juist is?


Nieuw: FC De Helden

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

Vanavond start de nieuwe documentaireserie FC De Helden, over de opstart van de Bijzondere Eredivisie, de allereerste Eredivisie-competitie ter wereld waarin kinderen meespelen met een geestelijke en/of een lichamelijke beperking. Presentator Klaas van Kruistum volgt de scouting van de teams, het trainen, de eerste wedstrijden en alles wat er tijdens de aanloop naar de Eredivisie voor de jonge sporters bij komt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in de Europa League, Top 2000 Quiz en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen