Finale Superkids zaterdag te zien op SBS 6

Finale Superkids zaterdag te zien op SBS 6
Wie wint de talentenjacht?

Kijktip :

Op zaterdag 30 november is het zover: dan wordt bekend welk jong talent of welke talenten de finale van Superkids winnen. Na weken of zelfs maanden van oefenen moeten de kids het nog één keer laten zien en hiermee de jury en de publieksjury overtuigen.

Diversiteit
De afgelopen vier weken lieten tientallen kinderen tussen de acht en veertien jaar hun talenten zien, en de diversiteit van de acts was indrukwekkend om te aanschouwen. Er zat namelijk van alles bij: van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts. De ene act wist de jury meer te overtuigen dan de andere, en daarom zijn er nu nog een paar hoopvolle kinderen over. Wie gaat er winnen?

Jury
Na de spetterende optredens worden alle acts beoordeeld door een vakjury en een publieksjury. In de vakjury nemen Gordon, Maan, Wibi Soerjadi en Juvat Westendorp plaats. Samen met de mensen in het publiek bepalen ze wie de Superkid van 2019 wordt, en naar huis gaat met een studiebeurs van 25.000 euro. De presentatie van de finale is in handen van Wendy van Dijk en Johnny de Mol

De finale van Superkids is op zaterdag 30 november om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Superkids zaterdag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen