Nieuwe realityserie Welcome to Plathville zondag van start op TLC

Nieuwe realityserie Welcome to Plathville zondag van start op TLC
Familie waar tijd heeft stilgestaan

Kijktip :

De Amish-gemeenschap in de Verenigde Staten staat bekend om hun eenvoudige bestaan; daar lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, en ze nog steeds in de negentiende eeuw leven. Zij zijn niet de enigen: ook de wonderlijke familie Plath leidt zo'n bestaan.

Landgoed
Het gezin van Kim en Barry Plath bestaat uit elf personen met blond haar en blauwe ogen, en ze wonen op een landgoed in het zuidoosten van de staat Georgia. In de realityserie Welcome to Plathville zien we hoe de tijd hier stil lijkt te staan. Kinderen rennen rond op blote voeten, klimmen in bomen en vangen insecten - of maken samen muziek in de kerken in de omgeving van hun dorpje Quiverville.

Zondaar?
De familie leeft zonder internet, televisie of social media, maar er ontstaan haarscheurtjes in dit streng religieuze bolwerk. De oudste zoon Ethan trouwde met Olivia, en zij leerde hem kennis maken met de geneugten des levens: alcohol, suiker en social media zijn nu de normaalste zaak van de wereld voor hem. Wanneer Ethans broers en zussen bij hem op bezoek komen, maken ook zij kennis met de verboden zaken waar deze 'zondaar' van geniet.

De nieuwe realityserie Welcome to Plathville is vanaf zondag 1 december wekelijks om 21.00 uur te zien op TLC.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Welcome to Plathville zondag van start op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen