Nieuw programma I Spy vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma I Spy vanaf maandag te zien op NPO 3
Nederlanders opgeleid tot spion

Kijktip :

Vanaf maandag 2 december is het nieuwe programma I Spy te zien op NPO 3. Hierin volgen veertien gewone Nederlanders een opleiding tot spion, met als ultieme doel: zelfstandig uitgezonden worden op een buitenlandse missie. Spanning gegarandeerd.

Uit de schaduw
De aspirant-spionnen krijgen een intensieve training van drie voormalige inlichtingenofficiers, die eindelijk uit de schaduw stappen. Door hun eigen ervaring in te zetten, brengen ze de veertien kandiaten de fijne kneepjes van het spionnenvak bij - een spion wordt namelijk niet geboren, maar gemaakt. De deelnemers zullen hun grenzen moeten verleggen en moed en lef tonen.

Undercover, verraad en meer
De trainees krijgen flink wat voor hun kiezen: ze krijgen te maken met verraad, gaan undercover onder totaal onverwachte omstandigheden, worden ondervraagd en moeten ongezien een target volgen. Ze worden door het trainingsprogramma gesleept door Hiske, Khalil en Onno. Zij hebben ervaring met politiek gevoelige operaties in het buitenland, geheime missies en internationale onderzoeken.

Het nieuwe programma I Spy is vanaf maandag 2 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van I Spy terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma I Spy vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV