Prachtige dramaserie Gold Digger begint maandag op BBC First

Prachtige dramaserie Gold Digger begint maandag op BBC First
Verliefd op een jongere man

Kijktip :

Vanaf maandag 2 december is de prachtige dramaserie Gold Digger te zien op BBC First. In deze zesdelige serie maken we kennis met de zestigjarige Julia Day, die verliefd wordt op de 26 jaar jongere Benjamin.

Duistere geheimen
Julia (gespeeld door Julia Ormond) raakt tot over haar oren verliefd op de pas 34-jarige Benjamin (Ben Barnes). Op het eerste oog een vreemde relatie, maar ze lijken zielsgelukkig met elkaar. Dan beginnen er duistere geheimen uit het verleden naar boven te komen. Ook heeft de relatie van Julia een flinke impact op haar toch al beschadigde familie.

Gold digger?
De familieleden beginnen te vermoeden dat Benjamin een onvervalste gold digger is, een aantrekkelijke, jonge partner die in de toekomst aanspraak hoopt te maken op het fortuin van zijn of haar veel oudere geliefde. Heeft Julia eindelijk het geluk gevonden waar ze al jaren naar op zoek was, of is Benjamin inderdaad een hebberige jongeman?

De zesdelige serie Gold Digger is vanaf maandag 2 december wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige dramaserie Gold Digger begint maandag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV