Romantische comedyklassieker Notting Hill zie je vanavond op Net 5

Romantische comedyklassieker Notting Hill zie je vanavond op Net 5
Glansrol voor Julia Roberts

Kijktip :

Julia Roberts heeft zich sinds het eind van de jaren tachtig opgewerkt tot één van de populairste (en best betaalde) actrices van de afgelopen dertig jaar. De rol in Notting Hill is haar op het lijf geschreven. Je ziet 'm vanavond op Net 5, maar je kunt de film ook streamen via Netflix, iTunes en meer.

Het verhaal
Roberts speelt Anna Scott, de grootste vrouwelijke filmster ter wereld - en is dus in feite zichzelf. De foto van Scott prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers zit haar constant op de hielen. William Thacker (gespeeld door Hugh Grant) leidt een leven dat in alles het tegenovergestelde: hij is de onopvallende eigenaar van een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Op een dag gebeurt het onverwacht: de paden van Anna en William kruisen elkaar, en ze raken tot over hun oren verliefd. Houdt deze romance stand?

Decemberfilm
Net 5 komt ook dit jaar weer met de Lovely December-filmmaand, waarin de vrouwenzender de leukste en meest romantische filmklassiekers uitzendt. De maand december is niet compleet zonder Notting Hill - misschien wel de populairste romantische comedy van de afgelopen twintig jaar. Roberts is buitengewoon innemend in de hoofdrol, en ook 90's-koning Grant (Four Weddings and a Funeral, Sense and Sensibility) zet zijn beste beentje voor. Een heerlijke film voor een koude decemberavond.

De film Notting Hill (1999) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 3 december om 21.30 uur te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romantische comedyklassieker Notting Hill zie je vanavond op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen