Nieuw op Netflix, Videoland en meer in week 49

Nieuw op Netflix, Videoland en meer in week 49
Kijktips voor zaterdag 30 november tot zaterdag 7 december

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. Marriage Story (Netflix, 6 december)
Een veelbesproken en alom geprezen film is het, nu al: Marriage Story. De film draait al even in de bioscoop, en nu is het deze week ook tijd voor de Netflix release. Bekijk dit bijzonder emotionele verhaal nu ook lekker vanaf de bank. Bekijk hier waar je Marriage Story kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Marriage Story.

2. Richard Says Goodbye (Pathé Thuis, 30 november)
Richard Says Goodbye, ook wel 'The Professor' genoemd, is een film met Johnny Depp in een van zijn bijzonderste rollen. Alhoewel niet iedereen een grote fan was, is het zeker het bekijken waard. Bekijk hier waar je Richard Says Goodbye kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Richard Says Goodbye.

3. A Christmas Prince: The Royal Baby (Netflix, 5 december)
De zoveelste kerstfilm op Netflix. Een vervolg op een vervolg, zo kun je hem ook wel noemen. In 2017 kwam het eerste deel van A Christmas Prince uit, in 2019 (nu dus) het derde. Bekijk hier waar je A Christmas Prince: The Royal Baby kunt bekijken.

Gloednieuwe series

4. One Day at Disney (Disney Plus, 3 december)
Vanaf 3 december kunt u geniet van de Disney Plus Original One Day at Disney, waarin verschillende medewerkers van de levensgrote Walt Disney Company. In de serie onder andere Ryan Meinerding (concept artist bij Marvel Studios), Eric Goldberg (animato bij Walt Disney Pictures, o.a. Aladdin en Hercules) en Eric Baker (Imagineer voor Galaxy's Edge). Bekijk hier waar je One Day At Disney kunt bekijken.

Lees hier de recensie van One Day At Disney.

5. V-Wars, S1 (Netflix, 5 december)
V-Wars is een serie waar al een tijdje naar wordt uitgekeken. Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) ziet zijn beste vriend veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het "vampierenvirus", ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens. Bekijk hier waar je V-Wars kunt bekijken.

5. American Crime, S1 en S2 (Ziggo en Videoland, 2 december)
Een veelgeliefde serie die tussen 2015 en 2017 werd uitgezonden in Amerika. Nu wordt hij in Nederland toegevoegd aan twee Nederlandse streamingdiensten. De persoonlijke levens van de karakters die betrokken raken in een raciaal geladen proces. Bekijk hier waar je American Crime kunt bekijken.

Kijktip

Elke week zetten wij een serie centraal waarvan iedere week een nieuwe aflevering online komt.

7. The Irishman (Netflix)
Het is een lange zit, maar het is het meer dan waard: The Irishman is misschien wel dé film van 2019. Robert de Niro en Al Pacino samen in een scene is al om te smullen, met Joe Pesci er bij is het bijna goddelijk. Bekijk hier waar je The Irishman kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Irishman.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, Videoland en meer in week 49 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen