Café Lazarus zondag weer terug op NPO 2

Café Lazarus zondag weer terug op NPO 2
Seizoen 2 van het geestelijke café

Kijktip :

Op zondag 1 december opent Café Lazarus haar deuren. EO-presentatrice Marleen Stelling gaat ook dit jaar weer in gesprek met bekende en onbekende Nederlanders die één ding gemeen hebben: Ze werken allemaal aan een betere wereld.

In de vierdelige reeks is er ruimte voor krachtige en kwetsbare verhalen die aanzetten tot denken, afgewisseld met sfeervolle muziek van artiesten. Ook acteur en theatermaker Bright Richards is weer te vinden achter de bar om drankjes te schenken en zijn verhalen te delen.

Gasten
In de eerste aflevering komt NRC-journaliste langs. Zij zet zich al jaren in voor de rechten van veel dieren in binnen- en buitenland. In de volgende afleveringen volgen Don Ceder (advocaat), Esther Weissman (ondernemer) en Lydia van Maurik (ondernemer).

Muzikale gasten
Ook voor muziek wordt gezorgd. De gasten in de studio nemen allemaal een muzikale engel mee. Dit jaar zijn dat onder andere Karsu, Tim Knol, Ellen ten Damme en Lucretia.

Café Lazarus is vanaf 1 december vier zondagen rond 23.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Café Lazarus terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Café Lazarus zondag weer terug op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV