Vanavond in Café Hendriks en Genee: Paul de Leeuw over nieuwe single

Vanavond in Café Hendriks en Genee: Paul de Leeuw over nieuwe single
Henk Krol en Guido Weijers komen ook langs

Kijktip :

Vanavond (zondag 1 december) is er weer een nieuwe aflevering van de Veronica-talkshow Café Hendriks en Genee. Deze week ontvangen hosts Wilfred Genee en Hélène Hendriks drie prominente gasten.

  • Paul De Leeuw heeft een nieuwe single, genaamd: 'Mijn Man'. Die single is erg bijzonder, want hij is geschreven door niemand minder dan Wilfred Genee zelf! De Leeuw komt er over vertellen.
    video
  • Wat is de toekomst van de 50Plus-partij? En vooral voor haar partijleider: Henk Krol? Hij vertelt erover in de show. Is hij de volgende verkiezingen nog lijsttrekker?
  • Waar zit de grens van humor of satire? Dat is iets wat de gemoederen in dit decennium van polarisatie flink bezighoudt.Guido Weijers en andere caberatiers komen de vinger op die zere plek leggen.

Café Hendriks en Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Café Hendriks en Genee terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Café Hendriks en Genee: Paul de Leeuw over nieuwe single of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV