Disney Plus-recensie: in Noelle brengt Anna Kendrick Kerstmis in groot gevaar

Disney Plus-recensie: in Noelle brengt Anna Kendrick Kerstmis in groot gevaar
Wie gaat de kerstman vervangen?

Film :

Vanaf 12 november 2019 staat de nieuwe film Noelle op Disney Plus. Met een fantastische cast, met onder andere Anna Kendrick, Bill Hader en zelfs Shirley MacLaine, kan je niet anders dan genieten van een wervelende en sfeervolle Kerstfilm, maar eigenlijk komen we van de koude Kerstmis thuis. Mierzoet, voorspelbaar en héél soms vermakelijk. Lees hier de filmrecensie van Noelle.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Kerststress of Yoga Meditatie
De familie Kringle brengt al generaties lang kerstmannen voort. Als de vader van Nick en Noelle sterft, is het de beurt aan Nick. Maar hij heeft geen talent voor het vak van kerstman. Hij wordt ongelukkig in de aanloop naar kerst en Noelle raadt hem aan er even tussenuit te gaan. Maar Nick komt nooit meer terug. Nu moet Noelle haar broer op tijd terug brengen om zo Kerstmis te redden. De tijd tikt hard door, want Kerstavond staat al bijna voor de deur.

Anna Kendrick in de film 'Noelle'

Beoordeling van Gids.tv
Met een ware lawine aan Kerstfilms op Netflix in oogschouw is er bij Disney Plus relatief weinig te beleven. Met uitzondering van deze nieuwe film Noelle staan er geen nieuwe Kerstfilms op de dienst. Verwacht bij deze film veel voorspelbaarheid. Bovendien struikelt de film bijna over de mierzoete situaties. Toch is de rol van Shirley MacLaine als Elf Polly gezellig en speelt actrice Anna Kendrick het lekker over-de top. Een typische Amerikaanse kerstfilm, die behoorlijk instort als een klein gezelschap vertrekt naar het snikhete Phoenix, Arizona. Ook de bij vlagen zeer matige computereffecten verdienen geen extra kerstster. Al met al best vermoeiend en inspiratieloos: anderhalve ster.

Cast
Naast Anna Kendrick (Pitch Perfect 2) en Bill Hader (Toy Story 4) zijn ook Kingsley Ben-Adir (King Arthur: Legend of the Sword) en Shirley MacLaine (Steel Magnolias) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Marc Lawrence (Miss Congeniality).

Noelle is vanaf 12 november 2019 te zien op Disney Plus. Genre: Romantiek, Komedie. TIjdsduur: 100 minuten. IMDb-score 6,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV