Vanavond op tv: Café Hendriks & Genee: met o.a. Paul de Leeuw en Muzikale wereldreis: Maestro

Vanavond op tv: Café Hendriks & Genee: met o.a. Paul de Leeuw en Muzikale wereldreis: Maestro
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 december

Kijktip :

Een interessante en onthullende natuurdocumentaire vanavond, maar ook een muzikale wereldreis met Tatum Dagelet, Monic Hendrickx en Lucas Hamming in Maestro. Verder een nieuw realityprogramma Welcome to Plathville, de start van het vijfde seizoen van Stegeman op de Bres en een nieuwe aflevering van Medialogica, waarin de moord van Anne Faber onder een vergrootglas ligt. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Earth's Natural Wonders

Canvas
Canvas
20:10 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de natuurdocumentaireserie 'Earth's Natural Wonders' over de mooiste plekken op aarde en de mensen die er wonen. De komende drie zondagen rond 20:10 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.


Maestro: muzikale reis om de wereld

NPO 1
NPO 1
20:25 uur

In deze aflevering van Maestro maken de overgebleven kandidaten Tatum Dagelet, Monic Hendrickx en Lucas Hamming een muzikale reis om de wereld. De laatste drie dirigeren allemaal twee muziekstukken. In elk muziekstuk klinkt de cultuur van het land door. Na vandaag zijn er nog maar twee afleveringen van Maestro.


Nieuw: Welcome to Plathville

TLC
TLC
21:00 uur

In het nieuwe programma Welcome to Plathville wordt de familie Plath gevolgd. Ze wonen in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Georgia. De familie met blonde haren en blauwe ogen staat uit elf personen. Ze delen een passie voor muziek, religie, gezinsleven en tradities. De afleveringen zijn elke zondag om 21:00 uur op TLC.


Medialogica: kliniek Den Dolder

NPO 2
NPO 2
21:15 uur

In deze aflevering van Medialogica, waarin de rol van de media bij opvallende gebeurtenissen wordt onderzocht, aandacht vor de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, die na de moord van Anne Faber onder een vergrootglas ligt. Hoe ervaren werknemers van de kliniek het dat er continu over hun schouder wordt meegekeken? In hoeverre klopt het beeld dat wordt geschetst als het om de risico's van de patiënten gaat? En wat betekent dit alles voor de verhouding tussen het dorp en de instelling?


Terug: Stegeman op de Bres

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanavond start het vijfde seizoen van Stegeman op de Bres, waarin Alberto Stegeman en zijn team mensen in de problemen helpen. De slachtoffers hebben te maken met allerlei soorten problemen. Ze hebben allemaal te maken met een conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. De afleveringen zijn elke zondag om 21:30 uur op SBS6.


Café Hendriks & Genee: Paul de Leeuw, Henk Krol en meer

Veronica
Veronica
22:30 uur

Zondag 1 december om 22.30 uur is de vijfde aflevering van Café Hendriks & Genee te zien bij Veronica. In deze live-talkshow blikken Hélène Hendriks en Wilfred Genee op geheel eigen wijze terug op de afgelopen week, zij kijken vooruit naar de komende week en bespreken de hoogtepunten van het weekend. Vanavond te gast: Paul de Leeuw over zijn nieuwe single, politicus Henk Krol over de aankomende Tweede Kamerverkiezingen en Guido Weijers over de grens van humor en satire.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Café Hendriks & Genee: met o.a. Paul de Leeuw en Muzikale wereldreis: Maestro of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen