Willeke Alberti haalt herinneringen naar boven in nieuwe documentaire

Willeke Alberti haalt herinneringen naar boven in nieuwe documentaire
Telkens Weer is ode aan zangeres van het levenslied

Kijktip :

Willeke Alberti is al meer dan zestig jaar een geliefde zangeres en wordt dan ook de 'koningin van het levenslied' genoemd. Met haar muziek weet ze veel mensen te raken. In de documentaire Telkens Weer wordt een muzikale ode gebracht aan Alberti.

Bij documentairemaker Silvia Bromet thuis werden vroeger de platen van Willeke en van haar vader Willy Alberti grijs gedraaid. Nu gaat Bromet op zoek naar het ware gezicht van Willeke Alberti. In Willekes villa worden herinneringen opgehaald bij het opruimen van de zolder. Daar is een schatkist aan spullen te vinden uit het leven van de 'Grande Dame van het Nederlandse levenslied'.

Willeke Alberti

De muziek die Alberti maakt roept bij veel mensen een gevoel op van herkenning en ontroering. De nummers leggen Willekes ziel bloot en hebben een troostende werking voor het publiek. In de documentaire gaat Silvia Bromet ook op zoek naar de vraag door wie Willeke zelf wordt getroost.

Telkens Weer is op maandag 1 januari 2018 om 21:10 uur te zien op NPO 2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willeke Alberti haalt herinneringen naar boven in nieuwe documentaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV