Recensie: The Peanut Butter Falcon is hartverwarmend avontuur

Recensie: The Peanut Butter Falcon is hartverwarmend avontuur
Shia LaBeouf en Zack Gottsagen zijn een gouden duo

Film :

Deze donderdag (19 december) gaat de film The Peanut Butter Falcon draaien in de Nederlandse bioscopen. Ooit was de Transformers-acteur Shia LaBeouf de grote belofte van Hollywood. Helaas kwam de 31-jarige acteur meermaals in opspraak wegens aanvaringen met de politie, en zijn carrière was een puinhoop. Nu is hij terug, in een bijzondere film vol avontuur en grote dromen. Lees hier de filmrecensie van The Peanut Butter Falcon.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Waargebeurd verhaal
De 22-jarige jongeman Zak heeft het syndroom van Down en slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Nadat hij op een dag is weggelopen uit het verpleeghuis wil hij niets liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.

Zack Gottsagen en Shia LaBeouf in de film 'The Peanut Butter Falcon'

Beoordeling van Gids.tv
Het is fantastisch nieuws dat de getalenteerde acteur Shia LaBeouf terug is op het witte doek, want wat is deze film ontroerend mooi. Dat komt mede door collega-hoofdrolspeler Zack Gottsagen, die een onvergetelijke rol speelt. Je voelt en ziet dat ze samen genieten: het duo is zich duidelijk bewust van de prachtige film waar ze in spelen. Het plaatje is compleet met actrice Dakota Johnson (de dochter van Don Johnson), die helemaal op haar plek is als de reddende engel Eleanor. Een film die slim werkt met 'flashbacks', waardoor het verhaal mooi rond is. Een uitstekende film voor de feestdagen, want de wereld heeft liefde en dromen nodig en dat krijgen we met deze lieve, grappige, spannende en hartverwarmende film. Vier en een halve ster!

Cast
Naast Shia LaBeouf (Honey Boy) en Zack Gottsagen (This Morning) zijn ook Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Jon Bernthal (Le Mans '66) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tyler Nilson en Michael Schwartz.

The Peanut Butter Falcon is vanaf 19 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Avontuur, Komedie. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score 7,7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV