Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020

Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020
Ontwerp geïnspireerd door typisch Nederlandse vlakke landschap

Nieuws :

Het duurt nog even, maar er wordt achter de schermen al keihard gewerkt om het Eurovisie Songfestival volgend jaar in Rotterdam te organiseren. En vandaag zijn al de eerste beelden vrijgegeven van het decor.

Open Up
Het duurt nog zo’n zes maanden voor de nieuwe editie van het Songfestival plaatsvindt, maar hoe Ahoy er van binnen uit komt te zien wordt nu al onthuld. “Het decor is geïnspireerd door het thema ‘Open Up’ en het typische Nederlandse vlakke landschap en laat de verbinding zien tussen de lucht, de zee en het land”, laat de organisatie weten. Bekijk hieronder de foto’s van het ontwerp van het decor die vandaag zijn vrijgegeven:

Dankzij Duncan Laurence
Onze Nederlandse Duncan Laurence won afgelopen jaar het Eurovisie Songfestival met zijn wereldhit Arcade. Daarom komt het liedjesfestijn naar Nederland, in 2020 doen hier 41 landen aan mee. Omdat Nederland afgelopen editie won, zijn we al direct geplaatst voor de finale. 28 Januari vindt de loting plaats voor de halve finales.

Het Songfestival wordt in 2020 georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV