Recensie: Jumanji: The Next Level is lachen, maar minder dan zijn voorganger

Recensie: Jumanji: The Next Level is lachen, maar minder dan zijn voorganger
Sequel valt veel in herhaling

Film :

Vanaf donderdag 5 december draait de nieuwe film Jumanji: The Next Level in de Nederlandse bioscopen. De eerste film was ouderwets lachen, gaat deze film dat overtreffen? Lees hier de filmrecensie van Jumanji: The Next Level.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Back in the game!
De groep jongeren is na hun middelbare schooltijd uit elkaar gevallen. Ze besluiten met kerst weer bij elkaar te komen. Spencer zit met zichzelf in de knoop en wil graag weer eens voelen hoe het is om Dr. Bravestone te zijn. Dat plan gaat echter faliekant mis en de drie anderen moeten weer terug in de game om Spencer te redden. Daar komen ze voor een aangename verrassing te staan...

Kevin Hart, Karen Gillan, Jack Black en Dwayne Johnson in 'Jumanji: The Next Level'

Beoordeling van Gids.tv
Jumanji: The Next Level voelt aan het begin van de film ook als een nieuw level, maar gedurende de film valt de hoeveelheid herhaling het meeste op. Elk detail uit Jumanji: Welcome to the Jungle wordt nog eens in geuren en kleuren voor je uitgelegd. Pas tegen het einde krijg je het gevoel dat je een nieuw deel kijkt. De enorme humor van Jack Black, Kevin Hart en Dwayne Johnson laten je op veel momenten schaterlachen. Al met al voelt het toch wel als een gemiste kans. Kijk hem vooral wanneer hij thuis te streamen is: je hebt een kostelijke dag. 3 sterren.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Vaiana) en Kevin Hart (Night School) spelen ook Jack Black (The House with a Clock in Its Walls), Karen Gillan (Stuber) en Danny deVito (Dumbo) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan (Jumanji: Welcome to the Jungle).

Jumanji: The Next Level is vanaf 5 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie. Tijdsduur: 123 minuten. IMDb-score: 7,1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV