Vanavond op tv: Volle zalen met Freek de Jonge, Chantal Janzen in Mooier wordt het niet en meer

Vanavond op tv: Volle zalen met Freek de Jonge, Chantal Janzen in Mooier wordt het niet en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 december

Kijktip :

Vanavond zien we enkele openhartige BN'ers in verschillende tv-programma's. Cabaretier Freek de Jonge kijkt terug op zijn lange carrière, terwijl Chantal Janzen een bijzonder gesprek met Anna Nooshin voert over haar zelfbeeld. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle zalen: Freek de Jonge

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In deze aflevering van Volle zalen volgt Cornald Maas Freek de Jonge en zijn vrouw Hella. Freek werd dit jaar 75 en is nog met allerlei projecten bezig. Wat voor relatie heeft hij na 50 jaar met het publiek? En waarom kan hij zijn mond in het publieke domein niet houden, waarmee hij zijn reputatie van 'drammer' bevestigt? "Het is geen houding van me, maar een diepgevoelde behoefte. Zo ben ik."


Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: bitcoin-advertenties

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Kees van der Spek gaat in deze aflevering op jacht naar de daders achter de gewraakte bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt. Het wordt een spannende en ook gevaarlijke zoektocht via Siberië naar centraal Afrika, waarbij de chauffeur van Kees en zijn cameraman worden gegijzeld door handlangers van de oplichters.


Je zal het maar hebben: vetophopingen

NPO 3
NPO 3
21:20 uur

Jurre Geluk gaat in deze aflevering van Je zal het maar hebben langs bij de 28-jarige Leonie, die last heeft van vetophopingen, en de 24-jarige Evelien, die drie jaar geleden een herseninfarct kreeg. Leonie lijdt aan lipoedeem, een chronische aandoening aan het vetweefsel. Hierdoor ontstaan steeds groter wordende vetophopingen op de benen, knieën en armen die niet beïnvloed worden door eten of sporten. Evelien kon na haar infarct niet meer praten en was rechtszijdig verlamd.


Mooier wordt het niet: zelfbeeld

NPO 3
NPO 3
22:00 uur

De tweede aflevering van de documentaireserie Mooier wordt het niet gaat over het zelfbeeld. Wat voor invloed heeft schoonheid op ons zelfbeeld? Anna Nooshin onderzoekt aan de hand van een hersenscan hoe haar uiterlijk invloed heeft op haar zelfbeeld. Worden we onzekerder naarmate we rimpels krijgen, of maakt ouderdom je juist zelfverzekerder? Chantal Janzen is openhartig over haar zelfbeeld.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Volle zalen met Freek de Jonge, Chantal Janzen in Mooier wordt het niet en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen