Seizoen 21 van Midsomer Murders gaat woensdag van start op NPO 1

Seizoen 21 van Midsomer Murders gaat woensdag van start op NPO 1
Gloednieuwe reeks van Britse detectiveserie

Kijktip :

De Britse detectiveserie Midsomer Murders ging in 1998 van start, en is inmiddels uitgegroeid tot een Engels tv-icoon. Het 21ste seizoen is inmiddels aangebroken, en dat is kort na de première al te zien op de Nederlandse tv: vanaf woensdag 4 december op NPO 1.

Dode journaliste
In het Engelse graafschap Midsomer wordt een danswedstrijd gehouden. De vader van rechercheur Barnaby, Ned, is een enorme stijldansliefhebber en besluit daarom zijn zoon eens te bezoeken. Het familie-samenzijn wordt echter ruw verbroken door de dood van een journaliste. Zij wordt in haar huis aangetroffen, en Barnaby moet zich op het onderzoek storten.

Duistere praktijken
Hij ontdekt samen met zijn kompaan, detective Winter, dat er duistere praktijken schuilgaan achter de elegante façade van de stijldanswereld. Gedurende het onderzoek spreken ze met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistan-veteraan en een ambitieuze dochter. Kan het speurdersduo ook in deze zaak tot een oplossing komen?

Seizoen 21 van Midsomer Murders is vanaf woensdag 4 december vier woensdagen om 21.25 uur te zien op NPO 1. Het nieuwe seizoen van Midsomer Murders is vanaf vrijdag 6 december ook vier vrijdagen om 20.40 uur te zien op België Eén. Je kunt elke aflevering van Midsomer Murders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV