Winterklaas-uitzending De Luizenmoeder woensdag te zien op NPO 3

Winterklaas-uitzending De Luizenmoeder woensdag te zien op NPO 3
Vlak voor pakjesavond

Kijktip :

Donderdag is het 5 december, de dag waar kinderen uit heel Nederland met smart op zitten te wachten: pakjesavond! Wat zullen ze dit jaar van Sinterklaas krijgen? De avond ervoor (woensdag 4 december) is de Winterklaas-uitzending van De Luizenmoeder weer te zien op NPO 3.

Geen Zwarte Piet
De discussie rond Zwarte Piet is ook op De Klimop losgebarsten, en om een confrontatie te vermijden heeft directeur Anton een nieuwe traditie bedacht: Winterklaas. Want, zoals hij het tegen juf Helma zegt: "We zijn een gemengde school, Helma. Het feest moet leuk zijn voor iedereen en De Klimop sluit niemand uit."

Surprisestrijd
De confrontatie over Zwarte Piet mag dan vermeden zijn, er zijn nog genoeg andere Sinterklaastradities waarover gestreden kan worden. De surprises, bijvoorbeeld. Ursula maakt zich namelijk druk over de surprise die haar dochter Isa krijgt en besluit in te grijpen. Hannah is het er niet mee eens, omdat Floor de surprise voor Isa helemaal zelf heeft gemaakt.

De Winterklaas-aflevering van De Luizenmoeder is op woensdag 4 december om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Winterklaas-uitzending De Luizenmoeder woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier