Sinterklaas-klassieker Alles is liefde woensdag op tv, maar ook te streamen via Netflix

Sinterklaas-klassieker Alles is liefde woensdag op tv, maar ook te streamen via Netflix
Enorme Nederlandse sterrencast

Kijktip :

Sinds de release in 2007 is de heerlijke feelgoodfilm Alles is liefde uitgegroeid tot dé Nederlandse filmklassieker van de 21ste eeuw. Op woensdag 4 december is de film te zien op NPO 3, maar je kunt 'm ook streamen via Netflix, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
Alles is liefde is de Nederlandse variant van Love Actually, en dus worden ook hier een aantal verschillende verhalen verteld. Zo is er Klaasje, die een nieuwe minnaar krijgt nadat ze is gescheiden van Dennis - die haar bedroog met Sarah. Verder is er badmeester Victor, die uitkijkt naar zijn huwelijk met Kees, en de single Kiki, die droomt van de prins op het witte paard. Alle verschillende verhaallijnen worden verbonden door een mysterieuze Sinterklaas-figuur, die ze lijkt te helpen bij het overwinnen van de liefdesperikelen.

Doorslaand succes
Alles is liefde won Gouden Kalveren voor Beste Film en Beste Regie, en was een enorm succes in de Nederlandse bioscopen: ruim 1,2 miljoen mensen bezochten de film. Verder is het genieten van de enorme parade van bekende Nederlanders die voorbij komt. Een greep uit de fantastische cast: Thomas Acda, Wendy van Dijk, Carice van Houten, Marc-Marie Huijbregts, Paul de Leeuw, Peter Paul Muller, Michiel Romeyn, Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk en nog veel meer.

De film Alles is liefde (2007) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 4 december om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas-klassieker Alles is liefde woensdag op tv, maar ook te streamen via Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen