Vanavond op tv: Midsomer Murders seizoen 21, start Killing Eve, De Luizenmoeder en meer

Vanavond op tv: Midsomer Murders seizoen 21, start Killing Eve, De Luizenmoeder en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 december

Kijktip :

Een bonte tv-avond, vanavond. Het spiksplinternieuwe seizoen van Midsomer Murders, het 21ste alweer, gaat van start op NPO 1, terwijl Killing Eve begint op Canvas. Ook is er een speciale aflevering van De Luizenmoeder. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Geboeid: terug naar de plantage

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Na de eenmalige uitzending in juli, waarin politieagent Dwight van de Vijver op zoek ging naar informatie over zijn familie in Suriname, vervolgt hij de komende drie woensdagen de zoektocht naar zijn roots. In Geboeid: terug naar de plantage gaat Dwight samen met drie reisgenoten op expeditie. Wat ontdekken ze in het land van hun voorouders over hun familiegeschiedenis, en welke rol speelt het slavernijverleden daarin?


Nieuw: Midsomer Murders seizoen 21

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Drie dagen na de première van het gloednieuwe seizoen van Midsomer Murders via Amerikaanse streamingdiensten en nog voor de uitzendingen op de Britse televisie, is de eerste aflevering te zien op NPO 1. Rechercheur Barnaby krijgt in deze aflevering tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader Ned, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt.


Start: Killing Eve

Canvas
Canvas
22:10 uur

Op de Vlaamse tv-zender Canvas is vanaf vanavond de Britse thriller Killing Eve te zien. De serie gaat over twee intelligente vrouwen die door elkaar geobsedeerd raken, wat leidt tot een spannend kat-en-muisspel. MI5-veiligheidsagente Eva Polastri is uitgekeken op haar job en wil wat meer spanning in haar leven. Na de moord op een Russische politicus is het haar taak om de enige getuige te beschermen. Ze komt al snel op ramkoers met de gewelddadige huurmoordenares Villanelle.


De Luizenmoeder: Winterklaas-uitzending

NPO 3
NPO 3
22:20 uur

De avond voor Sinterklaas zendt NPO 3 de aflevering 'Winterklaas' van de zeer succesvolle komische serie De Luizenmoeder opnieuw uit. Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt in deze aflevering met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf. Ondertussen barst de strijd om de beste surprises los onder de ouders. Voor wie is dit Sinterklaasfeest eigenlijk?


Docu: Ons moederland

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

De documentaire Ons moederland schetst aan de hand van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie, een beeld van de Nederlandse samenleving en haar omgang met 'de ander' door de eeuwen heen. Constant Kusters is naast de voorman van de extreemrechtse partij NVU een toegewijd huisvader. Een traditioneel gezinsleven, nationalisme en politieke strijd lijken onlosmakelijk met elkaar vervlochten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Midsomer Murders seizoen 21, start Killing Eve, De Luizenmoeder en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen