Donderdag in Keuringsdienst van waarde: de baard van Sinterklaas

Donderdag in Keuringsdienst van waarde: de baard van Sinterklaas
Speciale pakjesavond-uitzending

Kijktip :

Morgen (donderdag 5 december) is het pakjesavond en dat vormt voor Keuringsdienst van waarde aanleiding om een speciale uitzending in te plannen. De onderzoekers storten zich namelijk volledig op de baard van Sinterklaas.

Hulpsinterklazen
In heel Nederland zullen morgen hulpsinterklazen op pad moeten om de Goedheiligman te assisteren bij het uitdelen van de vele pakjes waar hoopvolle kinderen op zitten te wachten. Voor de hulpsinterklazen is het belangrijk om er bijna hetzelfde uit te zien als de échte Sint, met zijn tabberd en mooie baard.

Onverwacht dier
Maar hoe doen die hulpsinterklazen dat, er vrijwel hetzelfde uitzien als de echte Sinterklaas? De Keuringsdienst van waarde duikt de wereld in van baarden, haren en snorren en stuit op een onverwacht dier. Want welk beest levert nou de mooiste baard op voor de Sint en alle hulpsinterklazen in het land?

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Keuringsdienst van waarde: de baard van Sinterklaas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV