Sint & Paul Pakken Uit! op pakjesavond te zien op RTL 4

Sint & Paul Pakken Uit! op pakjesavond te zien op RTL 4
Heerlijk avondje is eindelijk gekomen

Kijktip :

De spanning bij alle kinderen in Nederland bereikt bijna het kookpunt, want morgen is het pakjesavond. Welke cadeautjes zal de Goedheiligman dit jaar voor ze in de zak hebben gestopt? Op RTL 4 is het tijd voor Sint & Paul Pakken Uit!, een spectaculaire familieshow.

Lootjes trekken
Voor de tweede keer presenteert Paul de Leeuw zijn traditionele Sinterklaasshow op RTL 4, sinds hij vorig jaar de overstap naar de commerciële zender maakte. Tijdens deze bonte avond trekt Paul lootjes met het hele publiek en worden er leuke surprises uitgedeeld aan mensen in de zaal: een uitzending vol verrassingen dus.

Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond.

Wensen
Het belooft een gezellige en hilarische show te worden, en zoals altijd selecteert Paul weer de meest ontroerende en grappige wensen. Vervolgens roept hij de hulp van de Sint in om deze wensen in vervulling te laten gaan. Ook is er live muziek; deze wordt verzorgd door de Miguel Wiels Live Band.

Sint & Paul Pakken Uit! is op donderdag 5 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Sint & Paul Pakken Uit! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV