Nieuwe realityserie Unpolished begint donderdag op TLC

Nieuwe realityserie Unpolished begint donderdag op TLC
De studio van nagelartiest Lexi Martone

Kijktip :

Vanaf donderdag 21 mei is het realityprogramma Unpolished weer te zien op TLC. Hierin nemen we een kijkje in de bijzondere nagelstudio van Lexi Martone, die het bewerken van nagels als een serieuze kunstvorm beschouwt.

Beroemde clientèle
Martone laat op openhartige wijze haar werk, leven en opmerkelijke familie zien in Unpolished. Haar salon bevindt zich op Long Island, een duur deel van New York waar veel beroemdheden bivakkeren. De clientèle van Martone bestaat voor een deel dan ook uit grote Amerikaanse sterren, die haar studio prima weten te vinden voor de mooiste en meest extreme nagels.

Luidruchtig
New York is de stad die nooit slaapt, en ook de familie van Martone lijkt te willen voldoen aan dit stramien: het Amerikaans-Italiaanse gezelschap is al net zo luidruchtig als de stad zelf. Lexi deelt de salon met haar zus Bria, die als haarstyliste werkt, en ook hun moeder Jennifer werkt mee om de business te managen. En dan is er nog oma en voormalig haarstyliste 'Foxy' die niet in toom te houden is.

De nieuwe realityserie Unpolished is vanaf donderdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Unpolished begint donderdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV