Prachtige docu Sinterklaas bestaat zie je donderdag op NPO 3

Prachtige docu Sinterklaas bestaat zie je donderdag op NPO 3
Minutieuze voorbereiding op kinderfeest

Kijktip :

Op donderdag 5 december, pakjesavond, is de prachtige documentaire Sinterklaas bestaat te zien op NPO 3. Hierin volgen we de minutieuze voorbereiding van taxichauffeur Marcel, die elk jaar Sinterklaas speelt, op het kinderfeest.

Alter ego
Marcel kijkt vaak het hele jaar uit naar het moment dat hij de rol van Sinterklaas weer mag vertolken, die hij echt beschouwt als zijn alter ego. Pakjesavond is voor hem de mooiste avond van het hele jaar, want dan mag hij weer door Den Helder rijden om vreugde en cadeautjes te verspreiden onder de vol spanning afwachtende kinderen in de Noord-Hollandse stad.

Strenge regels
In een tijd waarin het steeds ingewikkelder wordt om een sprookje in stand te houden, is het telkens weer de vraag of het Marcel lukt om iedereen mee te nemen in de illusie. Om die illusie te laten slagen, moet alles perfect verlopen. Daarom legt Marcel zijn Pieten van tevoren ook een aantal strenge regels op, want ze moeten zo geloofwaardig mogelijk overkomen.

De documentaire Sinterklaas bestaat is op donderdag 5 december om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Sinterklaas bestaat terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu Sinterklaas bestaat zie je donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen