André Hazes vanavond in Vlaamse versie De Slimste Mens

André Hazes vanavond in Vlaamse versie De Slimste Mens
De Slimste Mens Ter Wereld te zien op Belgische zender VIER

Kijktip :

André Hazes schittert vanavond in de Vlaamse versie van De Slimste Mens. Bij onze zuiderburen heet de quiz De Slimste Mens Ter Wereld en deze wordt om 21.30 uur uitgezonden op de Belgische zender VIER.

Hazes lacht erop los
Hazes laat via Instagram weten dat er flink gelachen is in de studio van De Slimste Mens Ter Wereld. In het programma zit een aantal komieken in de jury, zoals Jan Jaap van der Wal en Jeroom Snelders, die doorgaans voor heel wat hilariteit zorgen. In een aantal rondes worden de bekende Vlamingen (en af en toe Nederlanders) aan de tand gevoeld om te zien hoe het is gesteld met hun algemene kennis.

Katja Schuurman haakte af
Eerder werd bekend dat ook de Nederlandse Katja Schuurman zou meedoen aan de Vlaamse quiz, maar dit feest gaat helaas niet door. Ze haakte af vlak nadat ze volop in het nieuws kwam toen ze een boekje opendeed over haar seksuele avonturen.

De Slimste Mens Ter Wereld is vanavond om 21.30 uur te zien op de Vlaamse zender VIER. Na afloop zijn fragmenten terug te kijken via het Youtube-kanaal van VIER.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes vanavond in Vlaamse versie De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen