Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival

Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival
Grote finale is 16 mei 2020 in Rotterdam

Nieuws :

De drie namen die het Eurovisie Songfestival gaan presenteren zijn bekend: Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Dat heeft AVROTROS vandaag bekendgemaakt. Het grote liedjesfestijn komt volgend jaar naar Rotterdam, dankzij de winst van Duncan Laurence afgelopen jaar.

Geen Dionne Stax?
Er wordt al maanden druk gespeculeerd over wie nou het Songfestival gaan presenteren. Onder anderen Eva Jinek en Dionne Stax werden vaak genoemd. Maar Stax kreeg veel kritiek op haar presentatieklus voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Ook de naam van Michiel Huisman is volgens geruchten gevallen bij de organisatie. Maar nu eindelijk is het officieel bekend dat deze drie de show voor een miljoenenpubliek aan elkaar gaan praten. Edsilia laat weten dolblij te zijn met deze klus.

Janzen naar ‘NPO-feest’
Het is opvallend te noemen dat Janzen in het trio zit, zij liet eerder nog weten dat het Songfestival meer een ‘NPO-feest’ is, terwijl zij zelf bij RTL werkt. Jan Smit kampt volgens Gerard Joling momenteel met een burn-out, dus hopelijk is hij op tijd hersteld. Rombley heeft natuurlijk veel Songfestivalervaring. Zij stond twee keer op het podium van het event, al wordt dit de eerste keer als presentatrice. Eerder vandaag werd al bekend dat het Kabinet 12,4 miljoen euro uittrekt voor het Songfestival in Rotterdam.

Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV