Vanavond op tv: pakjesavond wordt gevierd met Sinterklaas-uitzendingen op NPO 1 en RTL 4

Vanavond op tv: pakjesavond wordt gevierd met Sinterklaas-uitzendingen op NPO 1 en RTL 4
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 december

Kijktip :

Het is 5 december, en dat betekent: pakjesavond! Op televisie zijn 'Sinterklaas-veteranen' Dieuwertje Blok en Paul de Leeuw weer van de partij met twee heerlijke familie-uitzendingen, op hetzelfde tijdstip. Wordt het NPO 1 of RTL 4? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

DWDD Docu: Dit is de Leven van Romana Vrede

NPO 1
NPO 1
19:00 uur

In deze speciale uitzending van De wereld draait door is vanavond de documentaire Dit is de Leven te zien, gemaakt door actrice Romana Vrede in samenwerking met DWDD. Romana's zoon Charlie is non-verbaal en autistisch. Ze merkt al jaren dat de schoonheid die zij in Charlie ziet, niet door de buitenwereld wordt erkend. In Dit is de Leven vertelt Romana over haar eigen zoektocht met Charlie.


Keuringsdienst van waarde: de baard van Sinterklaas

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

De Keuringsdienst van waarde gaat vanavond over de baarden van hulpsinterklazen. Het is de tijd van pepernoten, kadootjes en bezoeken van de Goedheiligman - die er altijd piekfijn uitziet in zijn tabberd met mooie baard. Net als zijn hulpsinterklazen. Maar hoe doen die laatsten dat toch, zo'n zelfde coupe krijgen als Sinterklaas? De Keuringsdienst van waarde stuit op een onverwacht dier dat de allermooiste baard van onze (hulp)Sinten levert.


Show: Sint & Paul Pakken Uit!

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gasten en er worden surprises uitgedeeld. Het wordt een avond vol verrassingen. Een gezellige en vooral hilarische show.

Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond.


Nieuw: Unpolished

TLC
TLC
20:30 uur

Nagels zijn big business in Long Island en voor salon-eigenaresse Lexi Martone een serieuze kunstvorm. In de nieuwe realityserie Unpolished kun je het werk en het leven van de opmerkelijke familie van Lexi volgen. De 25-jarige nagelartiest creëert de mooiste en meest extreme nagels voor haar clientèle die voor een groot deel bestaat uit de beroemdheden die woonachtig zijn in dit dure deel van New York.


Show: Heerlijk avondje voor Sinterklaas

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Dieuwertje Blok en Hoofdpiet zetten Sinterklaas in het zonnetje in deze Sinterklaasshow vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Niks stilletjes naar huis, maar een welverdiend afscheid en een spiksplinternieuw Sinterklaaslied: 'In december geloof ik alles'. De gasten spelen ook een knotsgekke hulpsintenquiz.


Docu: Sinterklaas Bestaat

NPO 3
NPO 3
22:40 uur

Taxichauffeur Marcel kijkt het hele jaar uit naar het moment waarop hij kan transformeren in zijn alter ego: Sinterklaas. In de rol van Goedheiligman verspreidt hij in Den Helder vreugde en cadeautjes. In een tijd waarin het steeds ingewikkelder wordt om een sprookje in stand te houden, is het telkens weer de vraag of het Marcel lukt om iedereen mee te nemen in de illusie. In de prachtige docu Sinterklaas bestaat is zijn minutieuze voorbereiding op het Sinterklaasfeest te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: pakjesavond wordt gevierd met Sinterklaas-uitzendingen op NPO 1 en RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen