Jaaroverzicht Vroege vogels vrijdag te zien op NPO 2

Jaaroverzicht Vroege vogels vrijdag te zien op NPO 2
Mooiste beelden van afgelopen jaar

Kijktip :

Het natuurprogramma Vroege vogels is een begrip op NPO 2, en omdat we alweer in de maand december zijn aanbeland, komt het programma op vrijdag 6 december met een jaaroverzicht. Hierin zijn de mooiste beelden en meest bijzondere verhalen van afgelopen jaar te zien.

Memorabele momenten
In het afgelopen seizoen werden er weer tal van memorabele momenten vastgelegd door de cameramensen van Vroege vogels. Zo stond presentatrice Milouska Meulens (in haar laatste seizoen) voor het eerst oog in oog met spelende dassen. Ook was Meulens getuige van een bijzonder fenomeen, want er dook een nachtzwaluw op... overdag!

Heftig zwanengevecht
Ook Meulens' kompaan Menno Bentveld beleefde een aantal bijzondere dingen. Hij ging op zoek naar kleine gruttokuikens en zag een bijzonder heftig zwanengevecht. Daarnaast bewonderde hij voor het eerst de bijna onzichtbare roerdomp. Verder zien we bevers, grote oeverspinnen, eikelmuizen en nog veel meer zeldzame en bijzondere natuur die Nederland rijk is.

Vroege vogels is elke vrijdag om 19.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Vroege vogels terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaaroverzicht Vroege vogels vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen