Wanneer begint Criminal Minds seizoen 15?

Wanneer begint Criminal Minds seizoen 15?
Alle 14 seizoen te zien op Videoland

Kijktip :

Criminal Minds is nog altijd één van de populairste misdaadseries uit Amerika, en ook in Nederland wordt de serie nog gretig verslonden. Alle veertien seizoenen zijn te zien op Videoland, en het nieuwe, vijftiende seizoen is vanaf januari 2020 te zien op de Nederlandse tv. Zodra bekend is waar en wanneer het nieuwe seizoen te zien is, lees je het op Gids.tv.

Laatste seizoen
Het vijftiende seizoen belooft tevens het laatste seizoen van de reeks te worden, en daarmee komt er een einde aan een iconische tv-serie, die begon in 2005. In Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan.

Geheugen opfrissen
Om je geheugen op te frissen voordat het vijftiende seizoen begint, kun je ervoor kiezen om alle veertien seizoenen op je gemak terug te kijken via Videoland. Seizoen 1 tot en met 13 zijn daar beschikbaar tot 31 maart, het veertiende seizoen blijft langer beschikbaar. Ook Net 5 biedt je de mogelijkheid om seizoen veertien nog een keer terug te zien: vanaf vrijdag 6 december wordt dat seizoen wekelijks herhaald.

Seizoen 14 van Criminal Minds is in zijn geheel te zien op Videoland en wordt vanaf vrijdag 6 december wekelijks om 20.30 uur herhaald op Net 5. Seizoen 15 van Criminal Minds is begin 2020 te zien op de Nederlandse tv. Zodra bekend is waar en wanneer het nieuwe seizoen te zien is, lees je het op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wanneer begint Criminal Minds seizoen 15? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen