Dancing on Ice gaat zaterdag van start op SBS 6

Dancing on Ice gaat zaterdag van start op SBS 6
Welke BN'er is de beste kunstschaatser?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 7 december is het tijd voor een heerlijk nostalgische ijsdansshow op SBS 6. Negen dappere BN'ers binden de ijzers onder om hun kunsten te laten zien. Welke bekende Nederlander komt er uit de bus als de beste kunstschaatser?

Terugkeer
Dancing on Ice betekent de terugkeer van een oud format, want in 2006 en 2007 was de show ook al eens te zien op RTL 4. Destijds had het flinke concurrentie van Sterren dansen op het ijs (SBS 6), maar nu is het juist SBS 6 dat Dancing on Ice weer uit gaat zenden. Van de juryleden van vroeger is alleen Joan Haanappel nog over; zij zal worden bijgestaan door Marc Forno en Ruben Reus.

Lees hier wie de kandidaten van Dancing on Ice zijn.

Kandidaten en presentatie
Na weken van zware trainingen, met de nodige blauwe plekken tot gevolg, zijn de negen bekende Nederlanders klaar om hun eerste kuur op de landelijke televisie te showen. Onder de deelnemers bevinden zich namen als Roy Donders, Celine Huijsmans, Donny Roelvink en Nicolien Sauerbreij. De presentatie van Dancing on Ice is in handen van Patty Brard en Winston Gerschtanowitz.

Via de speciale Dancing on Ice-app kun je als kijker ook cijfers geven voor de optredens van de BN'ers.

Dancing on Ice is vanaf zaterdag 7 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dancing on Ice gaat zaterdag van start op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen