Kopspijkers keert zaterdag voor één keer terug op tv

Kopspijkers keert zaterdag voor één keer terug op tv
NPO 1 zendt DWDD Heimwee-special uit

Kijktip :

Jack Spijkerman maakte van 1995 tot 2005 furore met zijn legendarische programma Kopspijkers, waarin iedereen die ook maar het kleinste foutje maakte in het nieuws, genadeloos werd afgestraft. Op zaterdag 7 december keert het programma eenmalig terug op NPO 1.

Cabaret en typetjes
In Kopspijkers kropen een aantal bekende cabaretiers in de huid van mensen die het nieuws beheersen, en dat zal zaterdag niet anders zijn. Naast Spijkerman zijn ook vele andere bekende gezichten weer van de partij. De volgende cabaretiers keren weer terug in het programma:

  • Paul Groot
  • Peter Heerschop
  • Erik van Muiswinkel
  • Owen Schumacher
  • Hans Sibbel
  • Viggo Waas
  • Sanne Wallis de Vries

Kopspijkers-spel
Ook het bekende Kopspijkers-spel keert terug, waarbij twee mensen een spijker in een blok houten moeten zien te slaan. Dat wordt zaterdag gespeeld door Brigitte Kaandorp en Bert Visscher. Verder is er livemuziek van Van Dik Hout, en het programma duurt zelfs tien minuten langer dan vroeger. Je kunt zaterdag 60 minuten lang genieten van een ouderwetse Kopspijkers, dat in 2002 zelfs de Gouden Televizier-Ring én de Nipkow Schijf won en regelmatig meer dan 3,5 miljoen kijkers trok.

De eenmalige terugkeer van Kopspijkers is op zaterdag 7 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna deze speciale aflevering van Kopspijkers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kopspijkers keert zaterdag voor één keer terug op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen