Fantastische Disneyfilm Frozen zaterdag op SBS 6 en te streamen via Disney+

Fantastische Disneyfilm Frozen zaterdag op SBS 6 en te streamen via Disney+
Anna en Elsa beleven een ijskoud avontuur

Kijktip :

Momenteel draait de animatiefilm Frozen 2 met veel succes in de bioscopen, maar het is nog maar de vraag of de film het enorme succes van Frozen kan evenaren. De prachtige Disneyklassieker is zaterdag te zien op SBS 6, maar natuurlijk ook te streamen via Disney+.

Het verhaal
Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk, dat gehuld is in een eeuwige en zeer strenge winter. Prinses Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, wil een einde maken aan de ijskoude betovering. Ze besluit samen te werken met de stoere bergbewoner Kristoff, met wie ze op pad gaat om haar zus Elsa, een ijskoude sneeuwkoningin, te vinden en zo de vloek over het koninkrijk op te heffen. Anna en Kristoff krijgen gezelschap van de hilarische sneeuwpop Olaf, en samen moeten ze vreemde wezens, trollen en duistere magie trotseren.

Ongeëvenaard succes
Frozen betekende een letterlijk ongeëvenaard succes voor Disney. Nooit bracht een animatiefilm zo veel geld in het laatje: de teller stopte uiteindelijk bij het ongelofelijke bedrag van bijna 1,3 miljard dollar. Ook de critici waren laaiend enthousiast over deze magische, sfeervolle film, want Frozen won twee Oscars: Beste Animatiefilm en Beste Liedje. Die laatste prijs ging uiteraard naar de wereldwijde hit 'Let It Go', die iedereen tegenwoordig mee kan zingen. De stemmencast, met Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Josh Gad, groeide ook uit tot grote filmsterren.

De film Frozen (2013) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op zaterdag 7 december om 18.00 uur te zien op SBS 6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische Disneyfilm Frozen zaterdag op SBS 6 en te streamen via Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen