Nieuw realityprogramma Kamp Waes begint zondag op België Eén

Nieuw realityprogramma Kamp Waes begint zondag op België Eén
Tom Waes neemt kijkje bij Special Forces

Kijktip :

We kennen Tom Waes vooral van zijn indrukwekkende reisprogramma's, zoals Reizen Waes. Hiervoor reisde hij de hele wereld over, van Groenland tot Noord-Korea, maar in zijn nieuwe programma Kamp Waes blijft de charismatische presentator dichter bij huis.

Special Forces
In Kamp Waes neemt de presentator namelijk een kijkje bij de Belgische Special Forces. Waes volgt vijftien doodgewone mannen en vrouwen, die het hebben aangedurfd zich in te schrijven voor de loodzware opleiding van de elite-eenheid in het Belgische leger. In de eerste aflevering is te zien hoe Waes de vijftien kandidaten voorstelt aan de Special Forces.

Test
Zo kunnen de mannen en vrouwen die het keiharde trainingsprogramma al hebben doorstaan beoordelen wat voor vlees ze in de kuip hebben. Vervolgens worden de aspirant-forces onderworpen aan de eerste tests. Hoe gaan ze hiermee om? En hoeveel van de vijftien startende kandidaten blijven er na vandaag nog over?

Het nieuwe realityprogramma Kamp Waes is vanaf zondag 8 december wekelijks om 20.00 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Kamp Waes begint zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen