Oscargenomineerde docu Minding the Gap zondag te zien op Canvas

Oscargenomineerde docu Minding the Gap zondag te zien op Canvas
Tieners met een duister geheim

Kijktip :

Op zondag 8 december is de prachtige, voor een Oscar genomineerde documentaire Minding the Gap te zien op de Vlaamse zender Canvas. De film volgt drie tieners met een grote liefde voor skateboarden, die alledrie een duister geheim met zich mee dragen.

Vriendschap
De tieners Keire Johnson, Bing Liu en Zack Mulligan hebben elkaar helemaal gevonden in hun favoriete hobby: skateboarden. Ze krijgen als jongvolwassenen langzaam maar zeker te maken met steeds meer verantwoordelijkheden in het leven, maar wanneer ze een onverwachte openbaring doen, komt hun vriendschap onder druk te staan.

Misbruik
De drie jongeren blijken in hun jeugd namelijk alledrie fysiek misbruikt te zijn door hun vaders. Een heftige film, die een grote impact heeft op iedereen die hem ziet. Minding the Gap werd geprezen door de filmcritici en werd beloond met een Oscarnominatie voor Beste Documentaire. De film kreeg ook een Emmy-nominatie.

De documentaire Minding the Gap (2018) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op zondag 8 december om 22.05 uur te zien op Canvas.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oscargenomineerde docu Minding the Gap zondag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen