Netflix-recensie: A Christmas Prince: The Royal Baby is zoetsappige nonsens

Netflix-recensie: A Christmas Prince: The Royal Baby is zoetsappige nonsens
Derde film uit Christmas Prince-reeks

Film :

Vanaf 5 december staat A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix. De zoveelste kerstfilm van 2019, de zoveelste film die je beter niet op kunt zetten. Lees hier de recensie van A Christmas Prince: The Royal Baby.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Nieuwe royal
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar voordat het zover kan komen, moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie. Ze verwelkomen afgezanten van een afgelegen koninkrijk om een heilige wapenstilstand te hernieuwen, maar als het verdrag plotseling onvindbaar blijkt, staat de vrede in de balans en wordt hun familie getroffen door een oude vloek.

recensie-a-christmas-prince-the-royal-baby-is-zoetsappige-nonsens.jpg

Beoordeling van Gids.tv
Je komt ze weinig meer tegen: Films die zo weinig bijzondere kwaliteiten hebben, dat je het gevoel krijgt dat je anderhalf uur naar niets heb zitten kijken. De acteurs en actrices zijn niet bijzonder, het script is nietszeggend en de dialogen zijn 'gewoontjes' op zijn best. De chemie tussen de koning en koningin Amber is niet zo goed als het geweest is en zelfs de muziek, die normaal een kerstfilm maakt, is compleet gebaseerd op clichés. We kunnen er gewoon niets anders van maken dan 1 ster. Kerstfilm op Netflix kijken? Dan is Christmas Chronicles, Klaus en zelfs The Knight Before Christmas een veel betere keus.

Cast
Naast Rose McIver (Petals on the Wind) en Ben Lamb (Divergent) spelen ook Sarah Douglas (Superman) en Richard Ashton (Ray & Liz) in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Schultz (A Christmas Prince: The Royal Wedding).

A Christmas Prince: The Royal Baby is vanaf 6 december 2019 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Kerst, Romantiek. Tijdsduur: 84 minuten. IMDb-score: 5,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Netflix-recensie: A Christmas Prince: The Royal Baby is zoetsappige nonsens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV