Laatste aflevering Droomhuis gezocht: hoe is het nu met de deelnemers?

Laatste aflevering Droomhuis gezocht: hoe is het nu met de deelnemers?
Seizoen sluit maandag af

Kijktip :

Op maandag 9 december komt één van de grote kijkcijferhits van Omroep MAX weer tot een (voorlopig) einde. In de laatste aflevering van Droomhuis gezocht is te zien hoe het nu met de deelnemers van het afgelopen seizoen gaat. Sybrand Niessen gaat bij ze op bezoek.

Zonder camera's
Na de opnames blijven er vaak nog genoeg vragen voor de deelnemers over. Wat gebeurt er namelijk met ze als de camera's verdwenen zijn en ze zelf moeten beslissen wat de volgende stap wordt? Besluiten ze het droomhuis te kopen dat ze door het programma op het oog kregen, of kiezen ze toch voor een andere woning? Kopen ze überhaupt wel een huis in het buitenland?

Prachtige bestemmingen
Het afgelopen seizoen had presentator Niessen weer het geluk dat hij op de mooiste plekken terecht kwam, waar hij Nederlandse koppels hielp bij het zoeken naar een mooi huisje in het buitenland. Het seizoen begon in Griekenland en verplaatste zich vervolgens naar achtereenvolgens Schotland, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Noorwegen.

De laatste aflevering van Droomhuis gezocht is op maandag 9 december om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Droomhuis gezocht: hoe is het nu met de deelnemers? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen