Laatste aflevering Narcostaat maandag te zien op NPO 3

Laatste aflevering Narcostaat maandag te zien op NPO 3
Daarna terug te kijken bij Gids.tv

Kijktip :

De laatste aflevering van de onthullende en bij vlagen schokkende documentaireserie Narcostaat is maandagavond te zien op NPO 3. In deze slotaflevering spreekt programmamaker Danny Ghosen opnieuw met een aantal insiders uit de Nederlandse drugswereld.

Kentering
Door de opgelaaide drugscriminaliteit en de drugsoorlog die momenteel woedt in (met name) Amsterdam, lijkt er een kentering te komen in de tolerante houding van veel Nederlanders ten opzichte van drugs. Om een beter beeld van de drugshandel te krijgen laat Ghosen zien hoe dealers hun klanten van drugs voorzien, en praat hij met een agent die het beeld van 'snel geld verdienen' en 'boeven-romantiek' ontkracht.

Liberalisering
Daarnaast spreekt Ghosen met een aantal twintigers en dertigers. Zij zijn voor een verdere liberalisering van de drugsmarkt. Verder komt een jonge vrouw van begin twintig aan het woord, die de kijkers waarschuwt voor de potentieel verslavende werking van cocaïne en andere drugs. Tot slot ontmoet Ghosen misdaadjournalist John van den Heuvel en ex-crimineel Mink Kok. De eerste ziet weinig in legalisering, terwijl de tweede dit juist verdedigt.

De laatste aflevering van Narcostaat is op maandag 9 december om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Narcostaat maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen