Maandag in realityserie RICO: gevecht met Badr Hari komt dichter bij

Maandag in realityserie RICO: gevecht met Badr Hari komt dichter bij
Programma volgt Rico Verhoeven

Kijktip :

In de realityserie RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven op de voet gevolgd in de aanloop naar het spraakmakende gevecht met zijn concurrent Badr Hari. Over twee weken (zaterdag 21 december) is het zover, en in de serie is te zien dat de hype zich steeds verder opbouwt.

Climax
Er komt steeds meer reuring rond het gevecht tussen de twee kemphanen, en de hype begint langzamerhand een climax te bereiken. Voor Verhoeven is het het spannendste jaar in zijn leven, want naast het gevecht met Hari gebeuren er nog genoeg andere zaken. Verhoeven is namelijk ook een liefhebbende vader met een gezin, en hij heeft ook nog een rol in een Hollywoodfilm te pakken.

Undercover
Dat is niet de enige acteerklus voor de kickboksers: Verhoeven heeft ook een gastrolletje in de Netflix-serie Undercover. Door alle aandacht krijgt zelfs zijn vrouw Jacky constant telefoontjes met PR-verzoeken voor haar man, terwijl Verhoeven in Manchester traint met een absolute toptrainer. Ook vergeet hij niet stil te staan bij de sterfdag van zijn vader.

De realityserie RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in realityserie RICO: gevecht met Badr Hari komt dichter bij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen