Vitesse - Feyenoord live op tv

Vitesse - Feyenoord live op tv
Herpakt Vitesse zich met nieuwe coach?

Sport :

Op zondag 8 december spelen Feyenoord en Vitesse in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Feyenoord

Feyenoord
Feyenoord beleeft onder Dick Advocaat weer een opleving. Alhoewel het voetballend nog steeds niet sprankelt, is er onder Advocaat nog niet verloren in de Eredivisie. Daarnaast vallen jonge spelers als Luis Sinisterra en Orkun Kökcü in positieve zin op. Kan Feyenoord de vorm doorzetten?

Vitesse
Vitesse zit in een veel lastiger pakket. Na de zoveelste verloren partij, uit tegen SC Heerenveen, besloot trainer Leonid Slutsky te stoppen. Onder de nieuwe trainer, interim-coach Oosting, wil Vitesse eigenlijk een 'Feyenoordje' doen. Kan dat uitgerekend tegen de ploeg van Advocaat gaan lukken?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - Feyenoord is zondag 8 december om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online is de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen