PSV - Fortuna Sittard live op tv

PSV - Fortuna Sittard live op tv
Pakt Van Bommel weer punten tegen oude werkgever?

Sport :

Op zaterdag 7 december spelen PSV en Fortuna Sittard in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Er ligt een enorme druk op de ploeg van Mark van Bommel bij het ingaan van de zestiende speelronde. Na een hele lange periode met oncreatief spel en heel veel puntverlies moeten de Eindhovenaren nu eindelijk weer eens punten gaan pakken. Gaat dat in eigen huis lukken?

Fortuna Sittard
Fortuna staat er niet heel erg goed voor. Alhoewel de ploeg van Kevin Hofland op de veertiende plaats verblijft, is het gat met de definitieve degradatie (nummer 17) maar vier punten. Het zou dus mooi zijn als er in Eindhoven punten gepakt gaan worden.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 7. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Fortuna Sittard is zaterdag 7 december om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online is de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV - Fortuna Sittard live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen