Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje met Sandra Schuurhof

Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje met Sandra Schuurhof
Unieke kijk achter de paleisdeuren

Nieuws :

Hart van Nederland-presentatrice Sandra Schuurhof presenteert vanaf half januari het nieuwe SBS6-programma Hart van Oranje. Daarin duikt Sandra in het boeiende leven van het Nederlands Koninklijk Huis en in andere Koninklijke Huizen in Europa, zoals die van Engeland.

Met het laatste- en opmerkelijkste royalty nieuws en actuele reportages neemt Hart van Oranje de kijker mee achter de voor het publiek gesloten paleisdeuren. Hart van Oranje onthult de guilty pleasures van de Oranjes en laat zien waar Máxima shopt en koffiedrinkt in het Haagse.

Internationale royalty's
Schuurhof neemt de kijker ook mee naar het buitenland. Hoe gaat 2020 eruit zien voor de Britse koninklijke familie? Waar verblijven prins Harry, Meghan en Archie in Nederland tijdens hun bezoek in mei 2020?

Koninklijke gebruiken
Daarnaast interviewt Sandra BN’ers over hun Oranje ervaringen én koninklijke 'insiders' over de gebruiken van de familie. Hoe hoort het eigenlijk in koninklijke kringen? Mag je bijvoorbeeld klinken met je glas? En wat trek je aan als je op het paleis wordt uitgenodigd?

Hart van Oranje is vanaf half januari elke week te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan iedere uitzending van Hart van Oranje terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw royaltyprogramma Hart van Oranje met Sandra Schuurhof of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen