Nieuw op Netflix, Pathé Thuis en meer in week 50

Nieuw op Netflix, Pathé Thuis en meer in week 50
Kijktips voor zaterdag 7 tot zaterdag 14 december 2019

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw (Pathé Thuis, 6 december)
Het is spektakel van de eerste tot de zesde versnelling: Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) staan lijnrecht tegenover elkaar. Bekijk hier waar je Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw.

2. Togo (Disney Plus, 20 december)
De eerste nieuwe Disney+ Original sinds de launch date komt volgende week online: Togo met in de hoofdrol William Dafoe. Dat belooft spektakel te worden in het ijskoude landschap. Bekijk hier waar je Togo kunt bekijken.

3. 6 Underground (Netflix, 13 december)
Het laatste project van Michael Bay is alweer twee jaar geleden uitgebracht (namelijk Transformers: The Last Knight). Nu is hij terug met een nieuwe Netflix Original: 6 Underground. Met in de hoofdrol Ryan Reynolds wordt dat kei-hard genieten. Bekijk hier waar je 6 Underground kunt bekijken.

Gloednieuwe series

4. Vikings, S6 (Ziggo, 5 december)
Het zesde seizoen van Vikings is vanaf nu te bekijken op Ziggo. De eerste vijf seizoenen van de bijzonder populaire serie is daar ook te bingen. Nieuws: vanaf 1 januari ook op Netflix te vinden! Bekijk hier waar je Vikings kunt bekijken.

5. The Good Doctor, S3 (Videoland, 9 december)
We moesten er een tijdje op wachten, want de release werd al van datum verschoven. Nu is daar dan eindelijk het derde seizoen van The Good Doctor, te zien op Videoland. Bekijk hier waar je The Good Doctor kunt bekijken.

Kijktip

Elke week zetten wij een film of serie centraal die wij bestempelen als kijktip voor de komende week.

6. Marriage Story (Netflix, 6 december)
We kunnen er natuurlijk niet omheen: Marriage Story is de tip van deze week. Een prachtig en ontroerend verhaal over een vechtscheiding die het niet zou moeten zijn. Bekijk hier waar je Marriage Story kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Marriage Story.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, Pathé Thuis en meer in week 50 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV