Net ff Anders met Marlijn Weerdenburg vanaf 7 januari op NPO 3

Net ff Anders met Marlijn Weerdenburg vanaf 7 januari op NPO 3
Zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking

Nieuws :

Vanaf dinsdag 7 januari komt KRO-NCRV met het nieuwe programma Net ff Anders. In deze serie volgt presentatrice Marlijn Weerdenburg zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Ze hebben allemaal dezelfde droom: een zo normaal mogelijke toekomst opbouwen waarin ze een baan hebben, een eigen huis, een relatie en kinderen.

De zes verlangen naar hetzelfde leven als hun leeftijdsgenoten. Ze willen zelfstandig met de trein of bus reizen, op vakantie zonder hun ouders en vertrouwd zijn met mensen. Tijdens de serie ontdekken ze samen dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Het programma biedt een eerlijk en kwetsbaar inkijkje in hoe het is om op dagelijkse basis te worstelen met hetgeen voor ‘de buitenwereld’ zo gewoon is.

Ze zijn net ff anders...
In Nederland zijn er tienduizenden mensen voor wie de maatschappij net iets te snel gaat. Aan de buitenkant is niet te zien dat er iets met ze aan de hand is en juist daarom is meekomen met het alledaagse leven moeilijk. In Net ff anders volgt Marlijn de mannen Mitchell, Sander en Vincent en de dame Sanne, Shanice en Veerle. Ze gaan alle zes aan de slag met dingen die door hun beperking tot nu toe niet lukken. Marlijn kijkt niet alleen mee, maar helpt ze ook op weg in deze voor hen zo belangrijke ontwikkeling.

Elke aflevering staat één persoon centraal. Met zijn zessen gaan ze aan de slag om te zorgen dat iedereen zijn/haar ontwikkeling doormaakt. Ze zijn een hechte vriendengroep geworden, want ze delen iets belangrijks: Ze zijn Net ff anders.

Net ff Anders is vanaf dinsdag 7 januari zes dinsdagen om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Net ff Anders terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Net ff Anders met Marlijn Weerdenburg vanaf 7 januari op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen