EO maakt speciale webserie rond nieuwe dramaserie Hoogvliegers

EO maakt speciale webserie rond nieuwe dramaserie Hoogvliegers
Samenwerking tussen gamers en Luchtmacht vliegers

Nieuws :

De EO lanceert op zaterdag 11 januari de nieuwe zesdelige webserie ‘Hoogvliegers: It’s all in the game’. De webserie is een aanvulling op de achtdelige dramaserie Hoogvliegers, die vanaf zaterdag 11 januari te zien is. Ook de webserie zal vanaf die zaterdag te bekijken zijn via NPO Start.

Lees hier meer over Hoogvliegers, de serie.

In de webserie spelen professionele gamers samen met verschillende vliegers van de Luchtmacht een combatgame. De een werkt in de virtuele, de ander in de echte wereld. Tijdens het gamen voeren zij gesprekken over oorlog, verantwoordelijkheid, angst, dilemma’s en keuzes onder hoge druk.

Hoogvliegers, de serie

Twitch-community
De game zal worden ondersteund door vragen van de Twitch-community van de verschillende gamers. Deze vragen vormen een belangrijke input voor het spelen van de game. De gamers die zullen deelnemen zijn Rick van SerpentGameplay (samen met vlieger Niki), Mathia en Morrog.

Het spelplatform Twitch wordt veel gebruikt door gamers die live verslag doen van hun games.

De online webserie Hoogvliegers: It's All in The Game wordt vanaf 11 januari uitgezonden via NPO Start. De dramaserie Hoogvliegers start diezelfde zaterdag op NPO 1 en NPO Start.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EO maakt speciale webserie rond nieuwe dramaserie Hoogvliegers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen