Vanavond op tv: laatste aflevering Droomhuis gezocht en Narcostaat en meer

Vanavond op tv: laatste aflevering Droomhuis gezocht en Narcostaat en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 9 december

Kijktip :

Vanavond sluiten zowel Droomhuis gezocht als Narcostaat af, op een tijdslot recht tegenover elkaar. Dat heeft in de afgelopen weken nadelig uitgepakt voor Narcostaat, want Droomhuis gezocht is één van dé kijkcijferhits van Omroep MAX. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 9 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Heb je kinderen?

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

De documentaire Heb je kinderen? gaat over ongewenste kinderloosheid. In een zeer persoonlijke zoektocht vertelt Inés ten Berge over haar sterke kinderwens, haar eerdere vruchtbaarheidsbehandelingen en hoe die op niets zijn uitgelopen. Ze praat ook met anderen over hun lot, hun keuzes, hun dilemma's en het verdriet dat ongewenste kinderloosheid heet.


Droomhuis gezocht: hoe is het nu?

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Droomhuis gezocht antwoorden op veelgestelde vragen over wat er met de deelnemers gebeurt na de opnames. Hoe loopt het af? In deze speciale uitzending is te zien hoe het nu is met de dromers uit eerdere afleveringen. De vraag die kijkers vaak stellen na een uitzending is namelijk: welke mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis, kopen er uiteindelijk ook eentje?


RICO: gevecht tegen Badr Hari komt dichtbij

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Het is nog maar twee weken tot Rico Verhoevens titelgevecht tegen Badr Hari. De hype werkt toe naar een climax. Dat is te zien in deze aflevering van de realityserie RICO, waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. Nu het gevecht steeds dichterbij komt, wordt zelfs zijn vrouw Jacky voortdurend gebeld met PR-verzoeken voor haar man.


Slot: Narcostaat

NPO 3
NPO 3
21:30 uur

In de vierde en laatste aflevering van Narcostaat, over de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit, gaat het onder meer over de legalisering van drugs. Begint er een kentering te komen in de tolerante houding van veel Nederlanders? Programmamaker Danny Ghosen laat zien hoe dealers hun klanten van drugs voorzien en praat met een agent die het beeld van 'snel geld verdienen' en 'boeven-romantiek' ontkracht.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Droomhuis gezocht en Narcostaat en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen