Ajax - Valencia live op tv (Champions League)

Ajax - Valencia live op tv (Champions League)
Laatste groepswedstrijd

Sport :

Om de achtste finales van de Champions League te bereiken, moet Ajax dinsdag 10 december minstens gelijkspelen tegen Valencia. Dan is het niet afhankelijk van het resultaat bij Chelsea. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen om 21.00 uur live verslag op tv. Ook is Ajax - Valencia via een livestream te zien via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten

Koploper
Ajax is koploper in Groep H, met twee punten voorsprong op Valencia en Chelsea. De eerste twee in de groep gaan naar de volgende ronde, de achtste finale. De nummer drie gaat door in de Europa League. Lille is met één punt laatste.

Generale
Afgelopen vrijdag ging Ajax voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie onderuit. Willem II was in de Johan Cruijff Arena met 2-0 te sterk. In Valencia won Ajax begin oktober met 3-0. Hélène Hendriks bekijk het duel op Veronica met Johan Derksen en Wim Kieft. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.

Ajax - Valencia is dinsdag 10 december om 21.00 uur live te zien op Veronica, betaalzender Ziggo Sport Voetbal en een livestream via Gids.tv, waar je ook de doelpunten en de samenvatting vindt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Valencia live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen