Bayer Leverkusen - Juventus live op tv (Champions League)

Bayer Leverkusen - Juventus live op tv (Champions League)
Gaat Peter Bosz stunten?

Sport :

Bayer Leverkusen maakt nog kans op de achtste finales van de Champions League. Op woensdag 11 december speelt de ploeg van Peter Bosz om 21.00 uur thuis tegen Juventus. Veronica en Ziggo Sport Golf doen live verslag op tv. Ook is Bayer Leverkusen - Juventus via een livestream via Gids.tv te zien.

Kansen voor Bosz
Bayer Leverkusen is de ploeg van de Nederlandse trainer Peter Bosz. Juventus is al zeker van de knock-outfase (13 punten), maar Atlético Madrid (7) en Bayer Leverkusen (6) strijden nog om het tweede ticket. Om door te gaan moet Leverkusen zelf winnen en hopen op een stunt van Lokomotiv Moskou bij Atlético.

Kansloos in Turijn
Begin oktober verloor Bayer Leverkusen met 3-0 bij Juventus. Vooral de thuisnederlaag tegen Lokomotiv Moskou in de eerste speelronde zal pijn doen bij de Duitsers. Van Atlético werd later thuis wel gewonnen.

Voorbeschouwing
Vanaf 20.30 uur blikt Wilfred Genee met René van der Gijp en Wim Kieft vooruit op de wedstrijd van Bayer Leverkusen tegen Juventus.

Bayer Leverkusen - Juventus is woensdag 11 december om 21.00 uur live te zien op Veronica, betaalzender Ziggo Sport Golf en een livestream via Gids.tv, waar je na afloop de goals en samenvatting ziet.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bayer Leverkusen - Juventus live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen