Jeroen Pauw stopt met talkshow: "Ik ga andere dingen doen"

Jeroen Pauw stopt met talkshow: "Ik ga andere dingen doen"
Presentator vindt het mooi geweest

Nieuws :

Talkshowhost Jeroen Pauw zal over twee weken definitief stoppen met de talkshow Pauw. Dat heeft hij aangekondigd op zijn Instagram-pagina. De presentator vindt het tijd voor wat anders, en gaat zich in 2020 dan ook met andere dingen bezighouden.

Nieuw programma?
In zijn Instagram-post lijkt Pauw te hinten op een nieuw interviewprogramma dat hij zal gaan presenteren, want hij zegt: "Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het 'gesprek van de dag' en de 'waan van de week'." Dit betekent dat er na vijf jaar een einde komt aan Pauw, het programma dat hij opzette na het stoppen van Pauw & Witteman.

Opvolging Jinek
Een bittere pil voor de publieke omroep, want na talkshowkoningin Eva Jinek zal dus ook talkshowkoning Jeroen Pauw ermee stoppen. Eerder vandaag werd bekend dat Jinek wordt opgevolgd door vijf verschillende presentatieduo's, maar het is nog maar de vraag of dat een succes gaat worden: Jinek en Pauw trokken allebei geregeld meer dan een miljoen kijkers.

Pauw is de komende twee weken nog elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet elke dag de leukste fragmenten van Pauw terug bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw stopt met talkshow: "Ik ga andere dingen doen" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen