Manchester United - AZ live op tv (Europa League)

Manchester United - AZ live op tv (Europa League)
AZ-talenten op Old Trafford

Sport :

Alle hoogtepunten


AZ is al zeker van de knock-outfase van de Europa League. Net als tegenstander Manchester United. Op donderdag 12 december spelen beide teams om 21.00 uur tegen elkaar op Old Trafford. FOX Sports 1 doet live verslag op tv.

Volgende ronde
Dankzij twee late doelpunten van Ferdy Druijf was AZ na de 2-2 tegen Partizan Belgrado in de vorige speelronde zeker van de laatste 32, na de winterstop. De Alkmaarders kunnen zelfs groepswinnaar worden. Daarvoor moeten ze wel winnen bij Manchester United.

Voorbeschouwing
Aangezien RTL 7 om 21.00 uur FC Porto - Feyenoord uitzendt, is de wedstrijd Manchester United -AZ alleen te zien op FOX Sports 1. Om 17.30 uur begint de voorbeschouwing op de hele Europa League-avond. RTL 7 blikt vanaf 18.00 uur vooruit, vooral op de duels van PSV en Feyenoord.

Manchester United - AZ is donderdag 12 december om 21.00 uur live te zien op FOX Sports 1. Om 23.20 uur is een uitgebreide samenvatting te zien op RTL 7. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Manchester United - AZ live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen