Afzwaaiende Jeroen Pauw gekroond tot Omroepman Van Het Jaar

Afzwaaiende Jeroen Pauw gekroond tot Omroepman Van Het Jaar
Pauw voelt zich thuis in lijst met vorige winnaars

Nieuws :

Jeroen Pauw is vandaag uitgeroepen tot Omroepman Van Het Jaar. De presentator krijgt deze titel op een opvallend moment, hij maakte namelijk vandaag bekend te stoppen met zijn bekende talkshow Pauw.

Pauw vindt zichzelf bij eerdere winnaars horen
Pauw, die wordt gezien als de ‘beste tv-interviewer van Nederland’, had deze prijs nog nooit gekregen. “Ditmaal kon en wilde de redactie van BM dan ook niet meer om hem heen: Pauw beleeft in alle opzichten een topjaar en blijft zichzelf verbeteren”, laat Broadcast Magazine weten. Pauw is trots op de onderscheiding. “Ik heb gekeken naar het lijstje met vorige winnaars en vind mezelf daartussen horen. Ik werk al lang, heb twintig jaar een eigen productiemaatschappij waarmee we veel dingen maken, ik maak al veertien jaar lang een late night-programma, heb NOVA gedaan, bij RTL gezeten: in historisch perspectief zijn dat best wel goede dingen.”

Beau van Erven Dorens overhandigt prijs
De prijs werd vandaag voor de 29e keer uitgereikt. Pauw kreeg de wisselbeker in Beeld en Geluid in Hilversum uit handen van Beau van Erven Dorens, de winnaar van vorig jaar. Eerder sleepten onder anderen Matthijs van Nieuwkerk, Humberto Tan en Eva Jinek de prijs in de wacht.

Pauw is de komende twee weken nog elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afzwaaiende Jeroen Pauw gekroond tot Omroepman Van Het Jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen